Продаж будинківЛьвівськаКамянка-бузькийЗапитiв
ID 52225

Висока 69

Запитiв, Камянка-Бузький район, Львівська

250 000 $

Продаж будинка, Будинок

ID 52225
7 кімнат
380 / 350 / 24 кв.м
15 соток
  • Будинок трьохповерховий з двома гаражними приміщеннями (один автоматизований в‘їзд), цокольне приміщення, більярдна кімната, все з індивідуальним опаленням, розділено по двом поверхам - між другим та третім. Ідеально на дві сім’ї. Встановлені окремі облікові лічильники газу та свілта, окремі входи.
    Подвір‘я та город є загальними. Територія вкладена масивною бруківкою по-львівськи (Фірма "Магік"). Подвір‘я також озеленене, горіхи, ялини, яблуні, груші, абрикоси, туї та газон прибудинковий, який регулярно скошується (приладдя наявне).
    На подвір‘ї встановлена альтанка з повноцінного брусу сосни обробленого відповідними матеріалами. Встановлений окремий воль’єр для собаки з бруса та ковки. Територія будинку огороджена повністю. Ч
    Частково кованими елементами та сіткою 50/50. Водопостачання загальне з криниці в яку встановлені насоси для обох поверхів.
    На другому поверсі знаходиться окремі повноцінні кімнати з кухнею, санвузлом, каміном, ванною кімнатою. Вхід на другий поверх здійснюються через загальний коридор, в якому встановлені окремі входи на кожний поверх (броньовані двері).
    На третьому поверсі розташоване також жиле приміщення на три кімнати, з окремим санвузлом, кухнею, обліком газу та світла, камін.
    В даному будинку проживали дві окремі сім‘ї.
    Будинок продається такий, як готовий для проживання з моменту заїзду з меблями, окремими кухнями італійського виробництва та технікою (ТВ Плазма 50 дюймів).
    При потребі додаткові фото можна надати. Будинок у відмінному стані.
    Деталі та більш конкретні цифри про площі та сотки звертайтесь за телефоном.
    Дякуємо за перегляд даного оголошення!
Зв’язатись з власником

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з власником