Оренда квартирКиївШевченківськийШевченківський-центрВоровского20
ID 55645

Воровского ул., 20

Київ, Шевченківський (центр), Шевченківський район

1 600 евро /мес

Оренда квартири,

ID 55645
2 кімнати
60 / 56 / 4 кв.м
2 / 5 поверх
Сучасні двокімнатні апартаменти для довгострокової оренди у районі Львівської площі у Києві. Оренда від 1-го місяця.
Це окремі квартири, але з усіма перевагами готелю. Домашня атмосфера та рецепція поряд 24/7. Для вашої безпеки у дворі є справжнє бомбосховище.Комфорт та безпека гостей  -   найголовніше.
Площа: 55 м2Тип ліжка: двоспальне у спальні, у вітальні розкладний диван.Обладнання:  повністю укомплектована меблями, необхідною вбудованою технікою та посудом, постільною білизною, система кондиціонування Daikin.Меблі: 2021 рокуМетро: Золоті ворота, 15 хвилин пішого ходу.
Оплата помісячно. Від власника. Без комісії. Без посередників. З ріелторами не працюємо.
Ціна враховує комунальні послуги.


Квартира елегантна  та продумані до дрібниць. У вітальні є м'який куточок та стіл зі зручними стільцями, кондиціонер,  smart-телевізор та диван-трансформер, який легко перетворити на додаткове ліжко, приємні оку портьєри- блекаут, система кондиціонування Daikin, ергономічні меблі сучасні системи освітлення та пожежної безпеки, сейф.   Кухня з сучасною вбудованою побутовою технікою:  холодильником, варильною панеллю, чайником, мікрохвильовою піччю, кавоваркою, посудомийною машиною, духовою шафою.  Техніка надійна, від провідних європейських виробників із зручним набором функцій. Готувати можна як удома.  У  спальні двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, smart-телевізор, якісна постільна білизна, гіпоалергенні ковдри та подушки.  Для речей є дві місткі шафи. У ванній кімнаті душова кабінка  та сучасна сантехніка, велике дзеркало, для рушників встановлений підігрівач, фен. Пральна  машина, сушарка та праска. Є парко місця  у готельному дворі.Послуга прибирання та заміна білизни раз на  тиждень.У будівлі є сучасний ліфт.

Поряд: центр міста, супермаркети, аптеки, перукарня, кав’ярні, сквер, банк, обмін валют, зупинка наземного транспорту, метро,  дві школи, квіткові крамниці.
Неподалік: Майдан Незалежності, проспект Перемоги, Пейзажна Алея.
Зв’язатись з власником

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Maryna
+38 067 ...
Зв’язатись з власником