Оренда квартирКиївПодільськийПоділКонстантиновская71
ID 55646

Константиновская ул., 71

Київ, Поділ, Подільський район

1 000 $ /мес

Оренда квартири,

ID 55646
2 кімнати
50 / 47 / 3 кв.м
4 / 2 поверх
2-кімнатні апартаменти з терасою у новій будівліПропонуємо в оренду на строк від 1 місяця сучасні апартаменти у новій окремій будівлі 2021 року із сучасним бомбосховищем.

Приміщення складається з кухні-студії з зоною вітальні, спальні, ванної кімнати з душовою, тераси з садовими меблями.

Це окрема квартира із перевагами проживання у готелі (рецепція 24/7, прибирання, безкоштовний сейф, служба охорони, безкоштовна закрита парковка, закритий двір, БЕЗ КОМУНАЛЬНИХ, БЕЗ КОМІСІЇ)

Ваші КОМФОРТ та БЕЗПЕКА - тут найголовніше!

Апартаменти спроектовано професійними дизайнерами, оснащено сучасною системою вентиляції, кондиціонування та обігріву. До ваших послуг надійна побутова техніка від провідних європейських виробників. У вітальні є 2 зручних крісла-софи, що можна перетворити на додаткові місця для 2 осіб. У спальні 2-спальне ліжко з ортопедичним матрацом. У обох кімнатах є великі плазмові телевізори з функцією Smart-TV, інтернет Wi-Fi по всій території. У ванній кімнаті є велике дзеркало, фен, простора душова кабіна, зручні полиці, сушарка для рушників. Гаряча вода забезпечується індивідуальним великим бойлером, отже ви будете повністю незалежні від проблем міського водопостачання.
На 1-му поверсі є комфортне лобі з зоною відпочинку (більярд, напольні шахи) та лобі-бар. Є пральна машина, сушарка, праска - безкоштовно.

Додатково можна замовляти сніданки, обіди та вечері.

Метро Тараса Шевченка - 5 хв. пішки (Поділ)

Поряд: супермаркети, аптеки, перукарня, банк, обмін валют, зупинка наземного транспорту, сквер.

Неподалік Контрактова площа, Андріївський узвіз та інші історичні об'єкти.

Оплата за перший та останній місяць при поселенні. Ціну вказано на проживання 1-2 осіб. Додаткові гості - доплата за домовленістю.

З ріелторами не працюємо!
Зв’язатись з власником

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Maryna
+38 067 ...
Зв’язатись з власником