Продажа квартирЛьвовШевченковскийПод-голоском4
ID 6982

Під Голоском вул., 4

Львів, Шевченковский район

545 $2

Продажа квартиры, Новострой (строится)

ID 6982
2 комнати
57 / 31 / 9 кв.м
2 / 10 этаж

AUROOM  TOWER зводиться в новому затишному мікрорайоні Під Голоском поруч з лісом, що тішитиме мешканців свіжим та чистим повітрям і мальовничим краєвидом. Безпосереднє сполучення вулиці Під голоском з магістральним проспектом В’ячеслава Чорновола забезпечує близьке та швидке сполучення з центром міста.

AUROOM TOWERце три 10-ти поверхові секції з дворівневими апартаментами та індивідуальними відкритими експлуатованими терасами на верхніх поверхах. Комбінування вентильованого та мокрого фасаду створює привабливий екстер’єр  комплексу. Прибудинкова територія включає дитячий та спортивний майданчики і наземний та підземний паркінг.

При проектуванні AUROOM TOWER значну увагу приділили плануванню квартир, які прагнули зробити максимально раціональними та комфортними. В пропозиції є квартири площею від 45 до 90 м2 та дворівневі апартаменти з відкритими терасами  площею від 71 до 141 м2.

Близьке розташування до центру міста, мальовничі краєвиди, інфраструктура та якість будівництва роблять AUROOM  TOWER ідеальним місцем для міського життя.

AUROOM  TOWER це місце, де хочеться жити!

Відділ продажу: Під Голоском 15-а

Связаться с собственником

Похожие по цене объекты

Я не робот
Аурум
+38 067 ...
Связаться с собственником