Оренда квартирХарківКиївськийАкадеміка-павлова-mШевченківський-пров
ID 41468

Шевченківський пров.

Харків, Академіка Павлова (M), Київський район

6 000 грн /мес

Оренда квартири, Новобудова

ID 41468
1 кімната
20 / 16 / 4 кв.м
7 / 12 поверх
Здам однокімнатну ізольовану квартиру студію в новому будинку в комплексі "Воробйові гори 8" поряд з метро "Академіка Барабашова" та "Академіка Павлова" у Харкові.
Поспішайте стати першим мешканцем нової квартири!До метро "Академіка Барабашова" та "Академіка Павлова" відстань однаково дорівнює 1,1 км, пішки 15 хвилин, до ринку Барабашово 500 метрів, до річки Харків 350 метрів.Зручна транспортна розв'язка, метро, ​​трамвай, автобуси, маршрутки.Поруч є молочний, м'ясний, бакалійний та інші магазинчики, біля метро є супермаркет, відділення банку та інші об'єкти інфраструктури.
Поряд з будинком мальовничі місця та пляжі вздовж річки та ліс Журавлівського гідропарку, де ви можете купатися, засмагати, кататися на човнах, влаштовувати пікніки та прогулюватися на свіжому повітрі, а також безкоштовно ловити рибу (клює короп, карась, окунь та ін.).З вікна квартири відкривається шикарний вигляд, до самого горизонту, на річку та протилежний район, і при цьому із сусіднього будинку у вікна квартири заглянути не можна. Квартира знаходиться на північній стороні, в ній світло і прохолодно влітку.
Стан новий, євроремонт, пластикові вікна, на підлозі та на стінах у санвузлі плитка, натяжна стеля, батарея з регулятором, сучасний під'їзд з ремонтом та 3 ліфтами, можна підключитися до інтернет провайдера, поряд з будинком доглянуті соснові дерева та територія з відеоспостереженням, що охороняється. домофон, парковка біля будинку, своя підстанція та опалення.Піч, холодильник, мікрохвильова піч, витяжка, чайник, Smart телевізор, Wi-Fi роутер, пральна машинка, бойлер, бідешка, електричний сушарка для рушників. Нові меблі: кухня, розкладний кутовий диван, вбудована шафа, розкладний стіл, стілець, табурет, посуд.На холодну воду та електрику є лічильник.У квартирі категорично заборонено палити.
Вартість оренди 6000 грн. за місяць плюс усі поточні комунальні платежі.Оплачується один місяць оренди та застава рівна вартості місяця оренди.
Зв’язатись з власником

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Тимур
+38 099 ...
Зв’язатись з власником