Продаж квартирКиївГолосіївськийДеміївкаДемиевская12
ID 60858

Демиевская ул., 12

Київ, Деміївка, Голосіївський район

290 000 $

Продаж квартири, Новобудова

ID 60858
2 кімнати
105 / 57 / 16 кв.м
3 / 20 поверх

БЕЗ КОМІСІЇ
Нова елітна квартира у престижному комплексі ЖК Деміївка з розвиненою інфраструктурою після нового дизайнерського ремонту з НОВИМИ меблями та НОВОЮ ПРЕМІУМ ТЕХНІКОЮ, до метро 5 хвилин пішим кроком.
Загальна площа квартири 104,7 м, кухня 16 м, житлова площа 57м. Разом з квартирою продається комора площа 5,6 м2, ціна 5000 доларів.

У квартирі ніхто не мешкав, ніхто не прописаний, куплена у забудовника. Первинний продаж. Ремонт робився для себе.
Закрита територія, відеоспостереження, охорона.
НОВІ МЕБЛІ з масиву дуба! Паркет з масиву дуба товщина 22 мм.
Вхідні броньовані двері 5мм, сталевий лист (є паспорт). Міжкімнатні двері з масиву ясеня.

Підвіконня, стільниця та фартук на кухні з натурального каменю.
Стеля з шумоїзоляцією, німецькі радіатори опалення Kermi. Італійська сантехніка та італійські шпалери преміум класу. Німецька електрофурнітура (розетки, вимикачі)
Jung.
Два бойлери 100л та 50л.
Нова техніка: відеодомофонія BAS-IP, охоронна сигналізація Ajax, пожежна сигналізація, система відеоспостереження Dahua, безпроводна Wi-Fi мережа на обладнання Ubiquiti та проводна комп’юторна мережа у всіх кімнатах. Підігрів підлоги (передпокій, кухня, лоджія, душова та ванна кімнати). Нові чотири дизайнерські кондиціонери Daikin, кондиціонер у кожній кімнаті та на кухні.
Система РОЗУМНИЙ БУДИНОК (керування шторами, кондиціонерами, теплими підлогами, радіаторами опалення) . Мультірум (Мультимедійна система розподілу аудіо у примыщеннях)
Нова вбудована техніка
Bosch преміум класу Series 8 (духова шафа, варильна поверхня, два холодильники, посудомийна машина, пральна машина, сушильна машина).

Для безперебійної роботи в квартиру заведено два інтернет-провайдери, мережне обладнання підключено до джерела безперебійного живлення.


Зв’язатись з власником

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
...
Зв’язатись з власником