Продаж будинківІвано-франківськаЯремчанська-міськрадаТатарів
ID 61034

Шевченка

Татарів, Яремчанська міськрада, Івано-Франківська

80 000 $

Продаж будинка, Будинок

ID 61034
4 кімнати
105 / 63 / 6 кв.м
6 соток

Двоповерховий мансардний будинок розташований в Татарові на вулиці Тараса Шевченка з виходом до річки Прут, є привабливою та функціональною нерухомістю на площі 6 сотих, створеною для комфортного проживання та відпочинку. Загальна площа будинку складає 105 м², з житловою площею 63 м². Перший поверх влаштований з урахуванням зручності та ефективного використання простору. Тут розташована кухня: з лівого боку площею 6 м² і їдальня з правого боку 7 м². На цьому ж рівні знаходяться дві кімнати площею по 14 м² кожна, зі своїм санвузлом та душовою кабіною. Кожна кімната має по два вікна, а на кухні – по одному вікну. Також на першому поверсі є два коридори.

Другий поверх цього будинку призначений для відпочинку. Тут розташовані дві спальні кімнати площею по 8.7 м², кожна з окремим санвузлом та душовою кабіною. Додатково, є ще дві прохідні кімнати з мансардними вікнами, кожна з площею 8.5 м², які слугують проходом до спалень. Кожна кімната на другому поверсі має мансардне вікно, яке забезпечує освітлення та можливість насолоджуватися видами навколишньої місцевості.

Будинок, обшитий деревом з мінватою, має покрівлю з металочерепиці. Опалення відсутнє, але є твердопаливний котел, проте не встановлені батареї.

Даний будинок - це привабливе місце з розумним розподілом простору, що забезпечує комфорт та функціональність для мешканців, а також доступ до природної краси та виходу до річки Прут

Зв’язатись з агентом

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Schevchenko Evhenii Ihorovych
+38 098 ...
Зв’язатись з агентом