Продаж будинківІвано-франківськаЯремчанська-міськрадаМикуличин
ID 61160

Грушевського

Микуличин, Яремчанська міськрада, Івано-Франківська

115 000 $

Продаж будинка, Будинок

ID 61160
3 кімнати
120 / 80 / 9 кв.м
5 соток

Пропонуємо вашій увазі двоповерховий будинок, розташований у центрі Микуличина. Він знаходиться на ділянці площею 0,05 га, а загальна площа будинку становить 120 квадратних метрів. Будинок був побудований у 2010 році та має надійну конструкцію із газоблоку товщиною 35 см, утеплений пінопластом товщиною 5 см та перекритий дерев'яними балками, які вкриті металочерепицею.

Вхідні двері металеві, також присутня система відеоспостереження. Будинок підключений до електромережі потужністю 20 кВт. Опалення може здійснюватися як за допомогою каміна, так і за допомогою електричних конвекторів. Вода подається з криниці, також встановлений септик. Інтернет та телебачення проведені.

На першому поверсі підлога зроблена керамічною плиткою з підігрівом, а на другому – дощатою. Стеля та стіни в будинку оброблені дерев'яною вагонкою, що надає особливий шарм і теплоту приміщенню.

У будинку розташовано два суміжних санвузли та один роздільний. Є балкон на другому поверсі, звідки відкривається чудовий вид на оточуючий ландшафт.

Доріжки в дворі викладені природним каменем, створюючи комфортну зону для прогулянок. Також є мангал, дерев'яна альтанка відкритого типу з мангальною зоною. Ворота на подвір'ї виготовлені з металу, а огорожа – з дерев'яного паркану.

Зв’язатись з агентом

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Schevchenko Evhenii Ihorovych
+38 098 ...
Зв’язатись з агентом