For_sale homesIvano-frankivskaYaremche-municipalityPolyanitsya
ID 61070

урочище Стаіще

Поляниця, Яремчанська міськрада district, Ivano-Frankivska

495 000 $

Home for sale, Homestead

ID 61070
10 rooms
490 / 155 / 15 sq. m
5.4 * 100 sq. m

Пропонуємо вашій увазі готель "Friend’s House", який знаходиться у Поляниці (урочище Стаїще). Він складається з двох будинків. По праву сторону розташований перший будинок, побудований у 2007 році, та по ліву сторону - другий, збудований у 2018 році. Земельна ділянка становить 0.054 га.

Другий будинок має чотири повноцінних поверхи та п'ятий мансардних. Загальна площа складає 295 кв. м. Він зведений на бутобетонному фундаменті, з монолітним каркасом, колони якого заповнені керамблоками.

Тип перекриття дерев'яні балки. Дах будинку вкритий металочерепицею, та утеплений мін ватою  товщиною 20 см. Стіни також утеплені пінопластом товщиною 10 см. Будинок має три входи з металопластиковими дверима.

По всьому будинку встановлені двокамерні енергозберігаючі вікна  металопластикові. Підлога в житлових кімнатах (номерах) викладена ламінатом, у коридорах, санвузлах та допоміжних приміщеннях - плиткою з підігрівом.

Опалення здійснюється твердопаливним котлом на пелетах потужністю 45 кВт (приблизний розхід пелетів - 10 тонн за сезон) та електрокотлом потужністю 12 кВт, який має два режими роботи: 6 кВт і 12 кВт. Також на четвертому поверсі знаходиться комін.

Вода подається від резервуара об'ємом 30 тонн, який автоматично наповнюється зі скважини або криниці. Також встановлені фільтри для очищення води. На гарячу воду встановлений бойлер на 500 л.

На передньому подвір'ї розташовано автономний біосептик, який обслуговує два будинки. До готелю підведено 15 кВт електроенергії, а також є генератор на 30 кВт для трьох будинків.

На першому поверсі, при вході, розташовано хол, кімнату для лижного спорядження, пральну кімнату, котельню та складське приміщення, яке можна в подальшому перебудувати за бажанням.

На другому поверсі розміщено три номери: двомісний, тримісний та чотиримісний сімейного типу з двома кімнатами.

На третьому поверсі аналогічно розташовані номери.

На четвертому поверсі розташована їдальня з панорамним вікном, що має чудовий вид на гору Говерлу. Також тут знаходиться загальна кухня, кімната для персоналу, окремий санвузол та місце для будівництва сходів на п'ятий поверх. У кожному номері є санвузол та душова кабіна.

Перший двоповерховий будинок має загальну площу 193 м2 та включає сім кімнат, кімнату для персоналу, велику їдальню та кухню загального користування. Три санвузли і котельня, де знаходяться твердопаливний котел (пелетний, дров'яний), бойлер на 300 літрів та електрокотел. Котельня також має вихід на внутрішній двір.

На внутрішньому дворі знаходиться альтанка на пів відкритого типу, крісла-гойдалки, а також парковка на чотири авто. На передньому подвір'ї розташована парковка на сім авто.

Ці два будинки огороджені брамою з фарбованої дошки.

Готель має дуже гарні відгуки: на Google Maps 50 відгуків з середньою оцінкою 4,9 з 5, а на Booking - 14 відгуків з середньою оцінкою 9,8 з 10.

Contact Agent

Similar by price

I am not a robot
Contact Agent