Vacation flatLvivGalickiyVinnichenka-v-vul4
ID 6186

Винниченка В. вул., 4

Львів, Galickiy district

1 700 грн /сут

Vacation apartment, Building of the old city

ID 6186
2 rooms
50 / 35 / 7 sq. m
3 / 3 floor
Сучасні двокімнатні апартаменти в історичному центрі Львова для 6 осіб, загальною площею 50 кв.м. Планування квартири - зручне і функціональне. Вікна виходять в тихий двір, роблять ваше перебування комфортним і захищають від шуму.
Квартира виконана в бірюзових тонах, в ній - кухонні меблі, сучасна техніка (холодильник, електрична плита, мікрохвильова піч, електрочайник, повний набір посуду). Двоспальний зручний розкладний диван, телевізор. Також є два двоспальні ліжка з ортопедичним матрацом, комод, шафа. Санвузол з дизайнерської плиткою, душовою кабіною і великим дзеркалом, умивальник.
           
Також в квартирі є кабельне TV, автономне опалення, безлімітний Інтернет Wi-Fi. У вашому користуванні буде вся необхідна побутова техніка і хімія: праска, фен і т.д. До вашого приїзду вас чекає чистий комплект постільної білизни і 2 рушники для кожного. У внутрішньому дворі безкоштовна парковка, 200 метрів від будинку - платна парковка.
Відстань до площі Ринок - 300 м, до проспекту Свободи - 450 м, в сусідньому будинку: ресторани Бернардинський дворик, Старгород і Кумпель. Варто тільки вийти в місто і кращі ресторани, клуби міста, кілька кінотеатрів, безліч пам'ятників архітектури - всього за крок від Вас! Ви потрапляєте в саме серце історичної частини Львова. Територія ЮНЕСКО. Поруч проспект Свободи, пл. Ринок, Оперний театр, Арсенал, Високий Замок, Вернісаж, музеї, храми. Біля будинку проходять основні туристичні маршрути по головними пам'ятками нашого міста.

Contact Owner

Similar by price

I am not a robot
Любов
+38 096 ...
Contact Owner