Продажа квартирБелая-церковьНекрасова46
ID 60907

Некрасова ул., 46

Біла Церква, Білоцерківський район

54 500 $

Продажа квартиры, Чешка

ID 60907
2 комнати
54 / 30 / 9 кв.м
5 / 9 этаж
ЕРМІНОВО !!! Продається 2-х кімнатна квартира з АВТОНОМНИМ ОПАЛЕННЯМ, на масиві Леваневського по вул. Некрасова, Загальна площа - 53кв.м., житлова-30. кухня- 9 квадратів. Тепла світла в гарному косметичному ремонті . Встановело металопластикові вікна, балкон металопластиковий. кахель, столярка. залишається вмонтованні меблі. шафи, З вікна гарний краєвид на паркову алею. Прекрасне місце для життя, поруч в пішої доступності дві школи, садок, АТБ, Новус, базар, зупинка громадського транспорту. Придбавщи дану квартиру ! Ви зможете відразу переїхати і жити, або вигідно здавати в оренду без додаткових вкладень
Телефонуте цікава пропозиція! Остаточна ціна буде обговорюватися з реальним покупцем.
Офіційно зареєстроване підприємство з постійною адресою, кваліфікованим персоналом та досвідом роботи, надає повний перелік послуг з питань, пов'язаних з нерухомістю.
Безкоштовно приймаємо заявки від продавців і орендодавців. Гарантуємо об'єктивну оцінку, якісну рекламну компанію і юридичну підтримку.
Юридичний супровід угод до моменту вручення правовстановлюючих документів, перевірка нерухомості на наявність арештів, обтяжень, и.т.п.
Связаться с агентом

Похожие по цене объекты

Я не робот
Связаться с агентом