Продаж будинківІвано-франківськаЯремчанська-міськрадаМикуличин
ID 61066

Микуличин, Яремчанська міськрада, Івано-Франківська

355 000 $

Продаж будинка, Котедж

ID 61066
5 кімнат
205 / 120 кв.м
11 соток

Ці двоповерхові котеджі, виготовлені з дерев'яного циліндричного бруса, втілюють затишок та відчуття належності до унікальної карпатської природи. Розташовані на хуторі Фальчі в Микуличині, вони створюють атмосферу, де час зупиняється, дозволяючи вам насолоджуватися мальовничими краєвидами.

Ці котеджі розташовані на березі річки Прут та Прутець-Чемегієвський в котеджному містечку. Відстань до гірськолижного курорту Буковель становить всього 20 км.

Хоча зараз ці котеджі перебувають на стадії будівництва, їх завершення планується до першого серпня 2024 року. В березні повинні поставити вікна по всьому будинку, а на червень місяць мають покласти бруківку. Перший котедж має площу ділянки у 12 сотих, а другий - у 9 сотих. Площа цих двох будинків складає 160 м² кожен, плюс тераса площею 27.5 м² і балкон 7 м², а третій котедж має ділянку 11 сотих і площу 170 м², також з терасою і балконом.

Зручне опалення здійснюється за допомогою електричного котла потужністю 15 кВт, а також теплої підлоги, створюючи комфортну атмосферу навіть у холодну пору року. Кожен котедж має власний в'їзд на подвір'я. На кожен будинок підведено 25 кВт електрики.

Вартість вказана за третій найбільший за площею будинок.

Зв’язатись з агентом

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Schevchenko Evhenii Ihorovych
+38 098 ...
Зв’язатись з агентом