Продаж будинківІвано-франківськаЯремчанська-міськрадаМикуличин
ID 61116

Грушевського

Микуличин, Яремчанська міськрада, Івано-Франківська

300 000 $

Продаж будинка, Котедж

ID 61116
8 кімнат
300 / 150 / 20 кв.м
10 соток

Просторий триповерховий будинок розташований у живописному селі Микуличин. Площа будинку становить 300 квадратних метрів, житлова площа становить 150 м², а ділянка, на якій він розташований, складає 10 соток. Перший поверх зведений з шлакоблоку, тоді як другий і третій поверхи мають дерев'яну конструкцію. Дах будинку вкритий ондуліновими листами, встановлені металопластикові вікна. Стіни утеплені пінопластом товщиною 7 см. Фундамент виконаний з бетону для забезпечення надійності будівлі.

У будинку є 8 кімнат, включаючи дві дворівневі, і 5 санвузлів. Кухня загального користування оснащена необхідною технікою та має площу 20 м². Три балкони надають чудовий вид на мальовничу місцевість.

Будинок був зведений у 2011 році та оснащений котельнею з твердопаливним котлом потужністю 32 кВт, вхід до котельні здійснюється з внутрішнього двору. Водопостачання відбувається з природного джерела, а каналізація знаходиться поруч із будинком.

Будинок має два основних входи та окремий вхід до кімнати з внутрішнього двору, а також четвертий вхід до двоповерхової будівлі для персоналу, що забезпечує зручність та приватність. Електропостачання в будинку потужністю 8 кВт, а також проведений інтернет та телебачення.

Зв’язатись з агентом

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Schevchenko Evhenii Ihorovych
+38 098 ...
Зв’язатись з агентом